Berghoff Leo Balance Sage Alüminyum Sos Tenceresi Ada Çayı Yeşili (000000010042300001)

0,00
Toplam Stok Adedi : 0
Barkod : 5413821363509

Uzun yapışmazlık ömrü için elde yıkama tavsiye edilir.

Dünyaca ünlü Belçika firması Berghoff, mutfak ürünlerinde öne çıkan teknoloji ve malzeme kalitesi ile English Home'da! Berghoff Leo Balance Alüminyum Sos Tenceresi, mutfakta denge ve şıklığı bir araya getirerek yemek pişirme deneyiminizi yeniden tanımlıyor. Mükemmel tasarımı, dayanıklılığı ve kullanım kolaylığı ile bu tencere, lezzetli yemeklerinizi hazırlarken size en iyi performansı sunuyor. Öne Çıkan Özellikler: Yüksek Kaliteli Alüminyum Malzeme: Hafif ancak dayanıklı %100 geri dönüştürülmüş alüminyum gövde malzeme, hızlı ve eşit ısı dağılımı sağlar. Ergonomik Sap: Ergonomik olarak tasarlanmış sapı, güvenli ve rahat bir tutuş için ısı yalıtımlı malzeme ile konfor sunar. Seramik İç Kaplama: Çizilmeye ve yapışmaya karşı dayanıklı seramik iç kaplama, temizliği kolaylaştırır ve sağlıklı pişirme sağlar. Yüksek kaliteli, sürdürülebilir ve sağlıklı seramik yapışmaz kaplamaya sahiptir; bu, çok az yağla veya hiç yağ olmadan pişirme yapabilirsiniz ve indüksiyon dahil her türlü ocak için mükemmel uyumludur. Dengeli Tasarım: Özel olarak tasarlanmış dengeli taban, tencerenin sabit durmasını ve eşit ısı dağılımını garanti eder. Entegre hava kanalı ve süzme fonksiyonlu şeffaf cam kapaklıdır. Yemek yaparken kaşık koymak için kapaktaki kulp özel fonksiyonlu tasarlanmıştır. Neden Berghoff Leo Balance Alüminyum Tencere? Berghoff Leo Balance Alüminyum Tencere, mükemmel denge ve şıklık sunarak mutfakta şefiniz olmaya aday. Alüminyumun hafifliği ve dayanıklılığı ile tasarlanan bu sos tenceresi, lezzetli yemeklerinizi pişirirken sizi destekler. En kaliteli tencere modelleri için English Home ürünlerini tercih edebilirsiniz.
Boyut
20 cm
Model
Berghoff Leo Balance Sage
Renk
Yeşil
Ölçü
Tek Kişilik
Koleksiyon/Tema
Timeless
Üretici
Çin
Malzeme
Alüminyum
Paket İçeriği
Sosluk 18 Cm 1 Adet, Kapak 1 Adet
Sezon
Sezonsuz
Kumaş Bilgisi
#
Kuru Temizleme
False
El Yıkama
True
Ütülenebilir
False
Makine Yıkama
False
Ürün Bileşimi
Alüminyum
Ürün Kalitesi
#
750 TL ve Üzeri
Kargo BEDAVA!
14 Gün İade Garantisi

Satın aldığınız ürünü kargodan teslim aldığınız günden itibaren 14 gün içerisinde iade koşulları dahilinde ücret ödemeden iade edebilirsiniz.Kozmetik ürünlerinde iade kabul edilmemektedir.

 3 İş Gününde Kargo

Siparişleriniz 3 iş gününde kargoya teslim edilmektedir. Kargo teslim süresi teslim adresinize göre değişiklik gösterebilir. Resmi tatil günlerinde kargo firmalarınca teslimat yapılmamaktadır.

Bu ürün hangi mağazada bulunuyor?Mağaza bul
Son Baktıklarınız
 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR