Layna Yıkanabilir Yün Tek Kişilik Yorgan Krem (000000010007459001)

0,00
Fiyat : ₺4.199,99(KDV Dahil)
İndirimli : ₺2.099,99(KDV Dahil)
Toplam Stok Adedi : 62
Barkod : 8698854855864
₺525,00 `den başlayan taksitlerle

30°'de çamaşır makinasında yıkayabilir, sererek ya da kurutucuda kurutabilirsiniz. Kolay bakımlı bir üründür.

İndirim %40
0.60
Layna Yıkanabilir Yün Yorgan, mikrofiber ve kaz tüyü dolgulardan farklı olarak, doğal vücut ısısını dengeleyici özelliğe sahiptir. Yapısı gereği yaylanma özelliği sayesinde şeklini her kullanımdan sonra geri kazanır ve bir yerde toplanma yapmaz. Layna Yün Yorgan, doğal ve sağlıklı bir üründür. Doğal %100 pamuklu dış yüzeyi ve sıcak tutan yün dolgusuyla havadaki nemi dengeleyici sağlıklı bir yorgandır. Nefes alabilen pamuklu yüzeyi sayesinde sıcak soğuk yalıtımlıdır. Böylece vücudun basınç noktaları için daha iyi destek sağlar. Yumuşacık pamuklu dış yüzeye sahip yorgan ve yün iç dolgusuyla son derece kullanışlı bir yorgandır. Doğal üst yüzey ve doğal iç dolgu huzurlu bir uyku için en önemli ihtiyacınızdır. Yatak odalarınıza zarafet katacak kaliteli dokusu, dayanıklı yün yapısıyla benzersiz bir konfor deneyimi getirecek. Her tarz nevresiminizle uyumlu olan bu yastık yorgan takımı nevresiminize uygun ölçüleri tercih ettiğinizde konforlu bir uyku deneyimi sağlayacak. Uzun ömürlü yün iç dolgusu sayesinde yumuşak bir yorgan olarak ihtiyacınız olan uyku rahatlığını yatak odanıza taşıyacak. Daha uzun kullanım için, ürünü düzenli olarak havalandırıp kabartmak önemlidir. Bakımı kolay bir yorgandır. Yıkanabilir bir yorgan olması hijyen açısından ayrı bir konfor sağlayacak...
Boyut
155 x 215
Model
Layna
Renk
Ekru
Ölçü
Tek Kişilik
Koleksiyon/Tema
Timeless
Üretici
Türkiye
Malzeme
Pamuk - Yün
Paket İçeriği
Yorgan: 155x215 Cm (dolgu: 300 Gr/m2 - 1 Adet)
Sezon
Sezonsuz
Kumaş Bilgisi
Pamuk Kılıf-Yün Dolgu
Kuru Temizleme
True
El Yıkama
True
Ütülenebilir
False
Makine Yıkama
True
Ürün Bileşimi
%100 Pamuk Kılıf, %100 Yün Dolgu
Ürün Kalitesi
#
750 TL ve Üzeri
Kargo BEDAVA!
14 Gün İade Garantisi

Satın aldığınız ürünü kargodan teslim aldığınız günden itibaren 14 gün içerisinde iade koşulları dahilinde ücret ödemeden iade edebilirsiniz.Kozmetik ürünlerinde iade kabul edilmemektedir.

 3 İş Gününde Kargo

Siparişleriniz 3 iş gününde kargoya teslim edilmektedir. Kargo teslim süresi teslim adresinize göre değişiklik gösterebilir. Resmi tatil günlerinde kargo firmalarınca teslimat yapılmamaktadır.

Bu ürün hangi mağazada bulunuyor?Mağaza bul
Son Baktıklarınız
 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR